Diagnosticare

Efectuăm o diagnosticare completă a maşinii Dumneavoastră: electronice (ECU, ABS, ASR, EBD, ESP, EDC, SRS, HVAC, ETC), sisteme de injecţie şi tot ceea ce ne arată computerul de bord a maşinii.

Verificare periodică

În conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 81/2000 aprobată prin Legea nr. 167/2003, modificată şi completată prin Ordonanţa Guvernului nr. 40/2005 aprobată prin Legea nr. 373/2005, vehiculele rutiere înmatriculate pot fi menţinute în circulaţie numai dacă se face dovada încadrării acestora în cerinţele tehnice specifice privind siguranţa circulaţiei rutiere, protecţia mediului şi în categoria de folosinţă conform destinaţiei, prevăzute în reglementările naţionale (RNTR 1/2005), prin inspecţia tehnică periodică.

Pentru a menţine autovehiculul Dvs. în legalitate şi pentru a vă oferi un plus de siguranţă la folosirea acestuia, Bosch Car Service Szkaliczki vă pune la dispoziţie un atelier de verificare periodică a maşinii.

Vopsitorie

Vopsitoria Bosch Car Service Szkaliczki este dotată cu echipamente de înaltă performanţă, oferind o calitate excepţională a muncii efectuate.

Vopselele folosite sunt de o calitate superioară. Specialiştii noştri sunt atestaţi pentru a lucra pe aparatele marca Blowtherm şi Rupes.

Tinichigerie

Atelierul de tinichigerie este dotat cu echipamente care ne permit să indreptăm şi să modelăm caroseria maşinii Dvs., fără afectarea stratului de pretecţie anticorozivă a metalului. Folosim o aparatură de sudură cu argon pentru a nu încălzi o suprafaţă prea mare în jurul sudurii.