Diagnosztika

Teljes diagnosztikát biztosítunk az ön autójának: elektronikai (ECU, ABS, ASR, EBD, ESP, EDC, SRS, HVAC, ETC), injekciós rendszer meg minden, amit az ön autójának a fedélzeti számítogépe mutat

Periódikus ellenőrzés

A 81/2000-es kormányhatározatnak megfelelően, amelyet a 167/2003-as törvénnyel jóváhagytak, és a 40/2005-ös kormányi hatarozattal megváltoztattak és kiegészítettek és a 373-2005-ös törvénnyel jóváhagytak, a forgalomba bejegyzett gépjárműveket csak akkor szabad közutakon használni, hogyha bizonyosságot tettek arról, hogy technikailag megfelelnek az elvárásoknak, ami a közúti biztonságot valamint a környezetvédelmet illeti, amit időszaki műszaki vizsgálattal ellenőriznek.

Annak érdekében, hogy az ön autóját törvényes keretek között megőrizze, és hogy mégtöbb biztonságot nyujtson ennek használatakor, a Bosch Car Service Szkaliczki biztosít önnek egy időszaki műszaki ellenörző műhelyt.

Festőde

A Bosch Car Service Szkaliczki festődéje kiemelkedő telesítményű felszereléssel rendelkezik, a szolgáltatás kitünő teljesítményét biztosítva.

Az általunk használt festékek minősége megkérdőjelezhetetlen. A szakembereink Blowtherm és Rupes gépeken dolgoznak.

Bádogolás

A bádogműhely olyan gépezettel van felszerelve, amely leheetővé teszi a gépjármű karosszériájának kiegyenlítését és formálását anélkül, hogy károsítanánk a fém rozsdaálló rétegét. Argon alapú hegesztőgépezetet használunk, hogy ne melegítsünk fel túlságosan nagy felületet a hegesztés körül.